Shfaq #
Titulli Autor
Hytbe e Kurban Bajramit 2017 Bledar Haxhiu
Në ikje të Ramazanit Bledar Tefik Haxhiu
U DREJTOHEM TË PENDUARVE! Bledar Tefik Haxhiu
TË MËSOJMË TË BËJMË DURIM Bledar Tefik Haxhiu
PIJET ALKOOLIKE, DROGA DHE RREZIKU I TYRE Burimi Jetes
NATA E KADRIT DHE ZEKATI I FITRIT‏ Bledar Tefik Haxhiu
ÇFARË E TRONDIT AKIDEN Bledar Tefik Haxhiu
HYTBJA E BAJRAMIT TË FITRIT Bledar Tefik Haxhiu
ERDHI GJYSMA E RAMAZANIT Izedin Uejr
MIRË SE VJEN RAMAZAN! Bledar Tefik Haxhiu
NA ERDHE O RAMAZAN! Bledar Tefik Haxhiu
NË MBROJTJE TË PROFETIT ALEJHI SELAM Bledar Tefik Haxhiu
FILLIMI I NJË VITI Bledar Tefik Haxhiu
DHIMBJET E GAZËS DHUROJNË JETË MES MUSLIMANËVE Bledar Tefik Haxhiu
SËMUNDJE PA VUAJTJE Bledar Tefik Haxhiu
SPROVA E YMETIT TIM ËSHTË PASURIA Bledar Tefik Haxhiu
LAMTUMIRË RAMAZAN Bledar Tefik Haxhiu
DRITA E QARTË Bledar Tefik Haxhiu
PENDIMI Bledar Tefik Haxhiu
SINQERITETI Tomor Boriçi
MIQËSIA DHE ARMIQËSIA NË ISLAM Burimi Jetes
DASHURIA PËR ALLAH Tomor Boriçi
QËNDRIMI PARA EKRANEVE NË MËNYRË TË PAKONTROLLUAR Bledar Tefik Haxhiu
HIPOKRIZIA DHE HIPOKRITËT Tomor Boriçi
ISLAMI, FEJA E ALLAHUT Bledar Tefik Haxhiu

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Burimi Jetes 2007-2021 - Dizajnuar nga: www.burimijetes.com

}); })(jQuery);