Lutja për dikë tjetër, që ka veshur një rrobë të re

. Posted in Mburoja e muslimanit.

Pin It

4. LUTJA PËR DIKË TJETËR, QË KA VESHUR NJË RROBË TË RE 

تُبْلِي وَيُخْلِفُ اللَّهُ تَعَالَى.

 

Tublĩ we juḣlifull-llãhu te’ãlã.

(Allahu të dhëntë jetëgjatësi në të mirë), që kjo rrobë të vjetërsohet dhe të ta zëvendësojë Allahu i Lartësuar me të tjera)[1].

 

اِلْبِسْ جَدِيدًا وَعِشْ حَمِيدًا وَمُتْ شَهِيدًا.

 

Ilbis xhedĩden, we ‘ish ḥamĩden, we mut shehĩden.

(Veshç gjithmonë të reja, jetofsh i nderuar dhe vdeksh si dëshmor!).[2]

 

Seid el Kahtani

Përktheu: Azem Bardhoshi

___________

Burimi i Jetës

27.09.2017

[1]Ebu Davudi (Sahih Ebu Davud).

[2]Ibn Maxhe (Sahih Ibn Maxhe).

Pin It

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Burimi Jetes 2007-2021 - Dizajnuar nga: www.burimijetes.com

}); })(jQuery);