All for Joomla All for Webmasters

Poema e besimit (Distiku 49)

. Posted in Poema e besimit.

Pin It

Fjala e autorit:

Pas tij është Faruku, vlera e të cilit s’duhet harruar,

Për Islamin ka qenë kështjellë e fortifikuar

Faruk, është pseudonimi i Umer ibn Hattab ibn Nufejl ibn Abdul Uzah ibn Rebah el Adeuij. I pari  që e ka emërtuar “El Faruk” ka qenë Profeti (Paqja dhe bekimi i Allahut qofshin mbi të!).

Autor: Taha Shejbani

Komentoi: Husein es Serraxh

Burimi i Jetës - 2007

Pin It

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Burimi Jetes 2007-2020 - Dizajnuar nga: www.burimijetes.com

}); })(jQuery);