KONSUMOJE MAJDANOZIN

. Posted in Shendeti.

Pin It

Është absurde të vendosim majdanosin


si zbukurues të piatave, pasi ai përmban: 
- Multivitamina,


- Vitamin B12,


- Vitamin C,


- Kalcium,


- Omega 3 dhe Omega 6,


- Proteina, 


- Hekur dhe 


- Vitaminën K

... dhe plus, është shumë i lirë. 

Pin It

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Burimi Jetes 2007-2021 - Dizajnuar nga: www.burimijetes.com

}); })(jQuery);