Shfaq #
Titulli Autor
A lejohet komunikimi në internet mes një thirrësi dhe thirrëseje? Ismail Bardhoshi
Kam masturbuar gjatë dy ditëve të Ramazanit... Ismail Bardhoshi
A lejohet të rrinë në një ambient me gratë e tyre burrat që janë shokë? Ismail Bardhoshi
A mund ta falim namazin e vitrit nëse e kemi harruar ? Ismail Bardhoshi
Si ta kuptojmë ajetin: "Në fe nuk ka detyrim" ? Ismail Bardhoshi
A lejohet t'u thuhet çifteve të reja: "U trashëgofshi!" ? Ismail Bardhoshi
A lejohet të hahet mishi i therur nga njeriu që vetëm i thotë vetes musliman? Ismail Bardhoshi
A është e lejuar që të falen sunetet e para të drekës pas farzit të drekës? Ismail Bardhoshi
A kam të drejtë të agjëroj me qëllim që Allahu të më plotësojë një dëshirë? Ismail Bardhoshi
A i kam të sakta këto përkufizime të teuhidit? Ismail Bardhoshi
Kam dëshirë të mësoj Kuranin përmendësh Ismail Bardhoshi
A lejohet namazi i natës gjysmë ore para namazit të sabahut? Ismail Bardhoshi
Si t'i pastrojmë zemrat tona? Ismail Bardhoshi
Si të bëhemi gra të devotshme? Ismail Bardhoshi
A duhet të marrim abdes nëse prekim organet gjenitale gjatë gusulut? Ismail Bardhoshi
Gjykimi i zbukurimit të shtëpisë për Ramazan Irfan Tota
A ka muaji rexheb vlerë të veçantë nga muajt e shenjtë? Shejh Uthejmin
A pranohet ky abdes? Bledar Haxhiu
Në çfarë orari dhe si falet namazi i istikharës? Bledar Haxhiu
Si t'ia bëj kur ha ulur në karrige me mbështetëse? Bledar Haxhiu
Çfarë gjykimi ka Islami për varrosjen në kohë pandemie? LHSH
A duhen ndjekur ëndrrat? Ismail Bardhoshi
A është prej kushteve të pranimit të namazit të xhumasë? Ahmed Kalaja
A lejohet bashkimi mes agjërimit të gjashtë ditëve të Sheualit dhe ditëve të kompesimit të Ramazanit? Ibn Uthejmin
A lejohet bashkimi mes nijetit të agjërimit të gjashtë ditëve të Sheualit dhe ditës së hënë dhe të enjte? Ibn Uthejmin

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Burimi Jetes 2007-2021 - Dizajnuar nga: www.burimijetes.com

}); })(jQuery);