All for Joomla All for Webmasters

Ç’MENDONI PËR KËTË LIBËR?

. Posted in FETVA.

Pin It

Pyetje: Eselamu alejkum vëllezër të nderuar! Çka mendoni për librin “Rregullat e natës martesore dhe marrëdhieve intime” të autorit Ajetullah Udhma Muhammed Shirazi?

 

Përgjigje: Bismilah uesalatu ue selamu ala resulilah ue ba'd:

Me çdo gjë mund të ketë lidhje ky libër po me fenë tonë të pastër jo. Kjo fe është e ngritur mbi argumente të qarta të Kuranit dhe traditës, sipas mënyrës së kuptimit nga të parët tanë. Larg sa më larg këtyre librave pa baza të sakta fetare dhe logjike. Allahu i ruajtë muslimanët e këtyre trojeve nga rreziku rafidi!

Ahmed Kalaja

Burimijetes.com

11.02.2009

 

Pin It

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Burimi Jetes 2007-2021 - Dizajnuar nga: www.burimijetes.com

}); })(jQuery);