All for Joomla All for Webmasters
Shfaq #
Titulli Autor
A shpërblehet kush agjëron tre ose pesë ditë nga gjashtë ditët e Sheualit? Ibn Uthejmin
Si agjërohen gjashtë ditët e Sheualit? Ibn Baz
Cili është vendimi për agjërimin e saj në këtë rast? Burimi Jetes
A duhet ta filloj në Ramazan leximin e Kuranit nga fillimi? Bledar Haxhiu
A më pranohet namazi nëse nuk e di nga është kibla? Bledar Haxhiu
A i falen mëkatet atij që ... Ibn Tejmije
A mundemi t'ua bëjmë tani? Justinian Topulli
A është auret pjesa e sipërme e krahut te gratë nga bërryli deri në sup? Justinian Topulli
Rashë përsëri në të njëjtin mëkat Azem Bardhoshi
A prishet abdesi nëse pi cigare? Sadik Ukperaj
A janë disa emulgatorë të ndaluar? Ahmed Kalaja
Vendimi për recitimin e Sures El-Kehf të premten Shejh Ibn Uthejmin
Veçimi i ditës së dymbëdhjetë të Rabi el-Euel për leximin e biografisë së të Dërguarit alejhi selam Shejh Feuzani
Ç'duhet bërë kur ka tërmete dhe fenomene të tjera natyrore? Ibn Baz
A obligohet i sëmuri të falë namazin? Justinian Topulli
Kur i del vakti vitrit, a falet kaza? Altin Plumbi
Dynjaja është burg për besimtarin dhe xhenet për jobesimtarin Ibn Uthejmin
Asgjë në këtë ditë, përveç agjërimit Ibn Uthejmin
A janë më të mira dhjetë ditët e Dhul-Hixhes se dhjetë ditët e Ramazanit? Ibn Tejmije
Në cilën jetë janë tani të dërguarit e Allahut? Justinian Topulli
A mund t'i nënvizoj disa thënie në Kuran? Justinian Topulli
A mund të falet kur është lyer? Irfan Tota
Nëse të ikën namazi i sabahut Sadik Ukperaj
Ka kuptuar gabimin, a i falet ky mëkat? Justinian Topulli
A lejohet që gruaja të falet pa hixhab në shtëpi? Justinian Topulli

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Burimi Jetes 2007-2021 - Dizajnuar nga: www.burimijetes.com

}); })(jQuery);