Shfaq #
Titulli Autor
ZEKATI I F I T R I T Unejs Sheme
ZEKATI I DRITHËRAVE, FRUTAVE DHE TË MBJELLAVE LHSH
ZEKATI I FITRIT Abdullah ibn Radij el Muijdij
ZEKATI I BIZHUTERIVE (3) Bledar Tefik Haxhiu
ZEKATI I BIZHUTERIVE (2) Bledar Tefik Haxhiu
ZEKATI I BIZHUTERIVE (1) Bledar Tefik Haxhiu
LLOGARITJA E NXJERRJES SË ZEKATITNGA LLOJET E NDRYSHME TË PASURISË Burimi Jetes

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Burimi Jetes 2007-2021 - Dizajnuar nga: www.burimijetes.com

}); })(jQuery);