Shfaq #
Titulli Autor
Gjallëri plot dritë Burimi Jetes
Për ata që bëjnë vepra të turpshme ose i bëjnë dëm vetes Burimi Jetes
Lëri të dëfrehen se më vonë do ta kuptojnë F. Gurra
Urtësia, kjo cilësi e rrallë Imam Sa'di
Përse nuk kuptojnë këta njerëz? Imam Sa'di
Mos u vono, nuk i dihet! Imam Sa'di
Nuk është njësoj e keqja me të mirën Dr. Umer bin Abdullah el Mukbil
Ndihmon atë që e ndihmon Dr. Umer bin Abdullah el Mukbil
Asnjë nuk do të mbajë barrën e tjetrit Dr. Umer bin Abdullah el Mukbil
Nuk ka vend për qortim Dr. Umer bin Abdullah el Mukbil
Në të mirë e në të keq Imam Sa'di
Nëse ata pajtohen... Dr. Umer bin Abdullah el Mukbil
A është i njëjtë ai që i përmbahet udhëzimit me atë të cilit i janë zbukuruar veprat e këqija? Imam Sa'di
Do të dështojë ai që trillon Dr. Umer bin Abdullah el Mukbil
Kjo është më mirë për ju Imam Sa'di
E vërteta më e pastër se floriri Imam Sa'di
Veprat gjykohen sipas rezultatit ku të çojnë Imam Sa'di
Krenari me besimin e pastër Imam Sa'di
Vetëm ty të adhurojmë! Dr. Umer bin Abdullah el Mukbil
Hipokrizia dhe punët e ulëta Imam Sa'di
Mos harroni mirësitë mes jush! Dr. Umer bin Abdullah el Mukbil
Disa premtime për ata që i binden Zotit dhe Profetit Imam Sa'di
Përshkrimi i një hoxhe dhe një udhëheqësi të mirë Imam Sa'di
Atë që ne nuk e dimë! Dr. Umer bin Abdullah el Mukbil
U flisni njerëzve fjalë të mira! Dr. Umer bin Abdullah el Mukbil

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Burimi Jetes 2007-2021 - Dizajnuar nga: www.burimijetes.com

}); })(jQuery);