Mos u dëshpëro për të ardhmen

. Posted in ARTIKUJ.

Pin It

e ardhmjaSepse ti ke Zotin dhe ti je rob i Tij...

Çliroje veten tënde nga ena e mendimeve të tepërta...

Dorëzoja çështjen tënde Mbikëqyrësit, Vëzhguesit dhe Rregulluesit të çështjeve...

Jeta është sprovë...

Nëse lutesh dhe lutja të pranohet, shtoji veprat e mira se kështu të shtohet imani...

Nëse lutesh dhe lutja të vonohet, shtoje sabrin dhe durimin dhe vazhdo me lutje...

Nëse lutesh dhe nuk të është përgjigjur, dije se Allahu ta ka ruajtur për një ditë më të bukur!

Pin It

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Burimi Jetes 2007-2021 - Dizajnuar nga: www.burimijetes.com

}); })(jQuery);