Shfaq #
Titulli Autor
DHJETË KËSHILLA PËR “SHËN VALENTININ” Abdurrahman ibn Muhamed Es-Sejid
ASHURJA, SHKOLLA E BESNIKËRISË DHE E ARMIQËSISË Abdul Men’im Shehat
KUR VEPRAVE U VJEN ERË Bashkim Selmani
KURBANI, VEPRA SUBLIME QË KULTIVON VLERA SUBLIME Kujtim Hasani
QË VIZITA E VARREVE TË MOS KTHEHET NË IDHUJTARI Bledar Tefik Haxhiu
DURIMI RUAN SHËNDETIN E ZEMRËS DHE TË TRUPIT M. Tafa
MESAZH PËR NË VARREZA Bledar Tefik Haxhiu
S’MË BËRI DOBI PASURIA Bledar Tefik Haxhiu
NJË SHKRIM PËR RIKUJTIM Ibrahim Duuejsh
SI DUHET TË JETË AGJËRIMI Bledar Tefik Haxhiu
RAMAZANI MUAJ I DURIMIT Bledar Tefik Haxhiu
MUAJI I BAMIRËSISË Bledar Tefik Haxhiu
AGJËRIMI, INJEKSIONET DHE ILAÇET Dr. Ahmed Muhamed Halil
AGJËRIMI DHE SINQERITETI Ibrahim el Hamed
FEJA ISLAME, PËRFAQËSUESJA DHE MBROJTËSJA E DINJITETIT NJERËZOR Kujtim Hasani
MIKPRITJA E RAMAZANIT Kujtim Hasani
SHËTITJE NË QIELL Bledar Tefik Haxhiu
TURPI Ibnul Kajim El Xheuzije
VDEKJA NUK MËSHIRON ASNJË Bledar Tefik Haxhiu
DHE NE TEK AI DO TË KTHEHEMI Bledar Tefik Haxhiu
KAFSHOJE GJUHËN TËNDE M. Tafa
MË THIRRI VARRI Bledar Tefik Haxhiu
NAMAZI I SABAHUT M. Tafa
NË SHTRATIN E VDEKJES Bledar Tefik Haxhiu
HA NGA FRUTAT E XHENETIT Bledar Tefik Haxhiu

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Burimi Jetes 2007-2021 - Dizajnuar nga: www.burimijetes.com

}); })(jQuery);